Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


hundsaker och hundtillbehör

Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka mycke med valpen eller den vuxna hunden. 

Nyhet från Lickimat


Nu finns det en större variant av Lickmats slickmatta i webbutiken. En matta med 3 cm hög kant som kan fyllas med mat till den större hunden utan att svämma över. Slickmattan har samma giftfria material och kan både diskas och frysas utan problem. Benet är 35 x 26 cm stort och finns i svart. 
Du hittar alla slickmattorna i olika storlekar och modeller under skålar mat/vatten i webbshoppen.


Du hittar den HÄR!


Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Värmedyna från Heat Up


En av nyheterna i webbutiken är värmedyna/värmefilt från Heat Up. En dyna som du enkelt lägger i bilburen eller på hundens sovplats. Den kopplas med ett USB uttag och den blir megasmidig om du använder en powerbank. Då kan den flyttat med vart du vill och du behöver inte längre fundera på om hunden blir kall och fryser efter träningspasset. Dynan har tre värmelägen och du kan läsa med om den här!

Vad får din hund i Påskägget?

Ljuset har kommit tillbaka och även om man inte kan tro det, så är det snart Påsk. Får era hundar påskägg? Vår egna hundar brukar få en rå äggula på hundmaten och kanske någon annan nyttig hundsak, men inga godisägg. 

Tänk på att de mänskliga påskäggen brukar innehålla godis som inte är avsedda för hunden. Se till att hunden inte kommer åt gobitarna och framförallt chokladen. Det går inte att tjata nog om detta!

Vill ni handla hundgodis eller kanske en leksak till hundens påskägg går det som vanligt att lägga en order i webbutiken. Vi leverara nästkommande arbetsdag och numera går det bra att betala både med kort, Paypal och Klarna. 


På vissa ställen i vårt land är det ännu kallt och vi behöver tänka på att hålla hundarna varma efter träningen eller långpromenader. Därför vill jag påminna om den fantastiska värmedynan Heat Up som du kopplar till ett USB uttag eller en powerbank. Med en powerbank kan du ha dynan var som helst. I bilen eller i buren eller kanske på hundens bästa sovställe. Du hittar dynan HÄR! Vi kommer inte ta in fler dynor för denna säsong. Så långt lagret räcker och först till kvarn gäller. 


I webbutiken är Finska Jokkes fantasktiska kampleksaker påfyllda. Skinn från kanin eller lamm i kombo med stadiga kampisar med eller utan expander eller pip. Du som redan provat vet att de finns i flera härliga modeller med läderdetaljer i tuggdelarna. Dessutom smart tillverkade av spillbitar så att allt material blir till användning. Du hittar den HÄR!Hundleksak Viltsvin, mysig och gosig och rolig för hunden

Reflexer och lysande lampor


Det är påfyllt med reflexvästar för hundar, blinkhalsband, lysande lampor och andra reflexer för att du och din hund ska synas i mörkret. Reflexer behöver uppdateras då det tappar sin styrka med åren men blinklamporna behörer bara nya batterier eller som blinkhalsbanden, bara laddas. 

Äkta päls och skin från JOKKE!


Jokke är ett finskt företag som tillverkar produkter av äkta skinn. Vi är stolta över att kunna presentera Jokkes hundlekaker i lamm, kanin och älgskinn. Det finns långa leksarker, kortare, eller leksaker med pip. Kolla in leksakerna Här!

Bllinklampa för hundar

Från Kong!


Webbutiken har fyllts på med några nya Kongnyheter. Dumbbel,som är en hård apportliknande leksak med ett tennisliknande material, finns i tre olika storlekar. Den låter när den trycks ihop men har ett massivt motstånd. 


Sen är trepack tennisbollar från Kong tillbaka. Äver dessa låter när det trycks ihop. Ni hittat dem HÄR!