Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka med den. 

Att synas i mörkret

Roglite är en lampa som du fäster i halsbandet eller i hundens sele. Den är lhållbar, tår slag och vatten. Den går att ställa in på blinkande ljus eller ett fast sken och den syns bra från långt håll i mörkret. Det här en av de få produkter som jag hittat som håller både prismässigt och i kvalité. För mig är det viktigt att den tål slag och att hunden ska kunna springa lös i mörkret och att jag ändå ska kunna se vart den befinner sig. Det är lika viktigt att lampan lyser på det sett så den syns i trafiken, men då kopleterar jag utrustingen med reflexer också. 

Det här en lampan som för mej håller måtten både prismässigt, den lyser så pass kraftigt utan att störa hunden, den kan ställas i blink-läge eller fast sken, den tål att hunden drullar ner i ett vattenfyllt dike utan att den slocknar. Batteriet som den drivs med, finna att hitta i den vanliga butikerna. 75 kr kostar den och har en bra karbinhake eller om man hellre vill knipa fast den.


Den finns i flera färger och du hittar en HÄR!

Snuffelmatta eller aktiveringsmatta är en hundska att äta i eller leta godisbitar.

Frotétäcke/Torktäcke

Det här absorberande frottétäcket hjälper till att suga upp vätan från den fuktiga hunden efter en regnig promenad, schamponering eller simtur. Täcket sitter som ett hundtäcke ska, med fungerande bakbenslås och gördel som går in mellan frambenen. Dessutom och en av de bäst grejerna är, att det har en karborreknäppning i halsen så att täcket enkelt kan ställas om efter modell på hund och behöver inte träs över huvudet.


Du hittar produkten under kategori "täcken" i webbutiken eller HÄR och de kostar från 220kr.

Hundleksak Viltsvin, mysig och gosig och rolig för hunden

Nytt på leksaksidan


Under kategori "leksaker" i webbutiken hittar du denna gooing. Ett vidsvin som är stor 35cm, gosig och både piper och prasslar. Perfekta leksaken för hunden som vill bära eller till valpen för att ge både trygghet och aktivering. 


Du hittar den HÄR och den kostar endast
110 kr. 

Vädringskrokar


Att öppna bakluckan kan kännas aningen osäkert för tjuvar, även om hunden sitter i en säker bur men att kunna öppna och ändå låsa luckan, är överlägset. 


HÄR hittar du ett 3-pack med ventilationskrokar i tre olika längder, för bara
155 kronor. Kroken fäster du i bilens låsanordning och i den andra änden låser du luckans låsanordning, sen är det bara att låsa bilen som vanligt. Vädringskrokarna finns i tre längder och passar de flesta tillfällen och bilar. Du kan också använda krokarna på bilens dörrar där de fungerar på samma sätt. 


Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Handduken Dirty Dog i fler färger

Nu finns Dirty Dog, den fantastiska handuken med otrolig uppsugningsförmåga, i två nya färger. Förutom brun finns den i grått och i en härlig oceanblå färg. De två fickorna på sidorna gör det enkelt att torka hunden torr och microfibrena hart en uppsugningsförmåga, åtta gånger sin egen vikt.

240 kronor kostar den och du hittar handuken och andra pälsvårdsprodukter HÄR!