Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Kong classic kamp

Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka mycke med valpen eller den vuxna hunden. 

Vårnyheter


Vi fortsätter att fylla på med nyheter och en av de myaste produkterna är en praktisk resedyna som går att rulla ihop och enkelt kan tas med på resan. Att alltid ha en dyna att breda ut för sin hund är en trygghet för både hunden och dig. Den håller sig varm och vet vart den ska ligga och den har det mjukt även om du sitter i en vänthall med stengolv. Du hittar den HÄR!


Vi har fyllt på med gamla goda Jokkefavoriter men också med nya skinnleksaker från samma firma. Ni hittar nya kampleksaker i skinn av kanin eller får som är superfina. Det finns med eller utan boll, eller med eller utan expander. Till utställningsringen hittar Ni Pocker piip som är en praktiskt liten skinnpip att lägga i fickan eller ha i handen för att öka motivationen. Självklart kan man använda den till den vanliga träningen också. Leksaker i äkta skinn från Jokke hittar Ni HÄR!


Beställningarna fortsätter att öka och ingen är mer tacksam än vi!
Tacka alla Ni fantastiska kunder som handlar och rekomenderar oss. Att handla tryggt och säkert på nätet är viktigt och vi finns här för just dig. Fråga om det är något som Ni funderar över eller hör av Er om det är något Ni söker. Hunddyna

Resemadrass för utflykt eller resan


Denna praktiska hoprullbara resedyna hittar du HÄR!

Den är väldigt lätt att bära med ett praktiskt handtag och den går att vikas på två olika sätt för att passa just din resepackning. Lång och smal eller kort och tjockare. 


Hunddyna

Med äkta skinn från Jokke


Nu hittar du ännu fler roliga kampleksaker med skinndetaljer från Jokke. Giftfritt och handsytt från Finland för att stimulera din hund till mer lek. Att leka med sin hund bidrar till en ökad bättre relation, så lek mycket med era hundar. 

Du hittar Jokkes leksaker och annat HÄR!

Nu finns Allergenius hos klippoklapp.se


Allergenius specialschampo minskar allergener hos hunden som i sin tur gör att allergiker inte känner av sin allergi på samma sätt. Produkten är vårdanden och återfuktande och parfymfritt. Vi rekomenderar att kompitera med balsam efter badet. 
Ni hittar schampot HÄR!

Robust leksaks/tränings dummy


Den här träningsleksaken fungerar lika bra som belöning som till den avancerade apporteringsträningen. Den finns i orange och grått och kommer från Active Canis. Du hittar den HÄR!

Nu i två storlekar

Nu finns roliga Fun Ball från Starmark i två storlekar så att den passar till den större hunden också. Den gröna tysta bollen är ihålig och tuggvänlig. Den sitter på ett kampvänligt snöre och det gör den till en perfekt belöningsleksak.

Du hittar den HÄR!