Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Hundsaker till bra priser och bra service

Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka med den. 

Vädringskrokar


Att öppna bakluckan kan kännas aningen osäkert för tjuvar, även om hunden sitter i en säker bur men att kunna öppna och ändå låsa luckan, är överlägset. 


HÄR hittar du ett 3-pack med ventilationskrokar i tre olika längder, för bara
155 kronor. Kroken fäster du i bilens låsanordning och i den andra änden låser du luckans låsanordning, sen är det bara att låsa bilen som vanligt. Vädringskrokarna finns i tre längder och passar de flesta tillfällen och bilar. Du kan också använda krokarna på bilens dörrar där de fungerar på samma sätt. 


Handduken Dirty Dog i fler färger

Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Nu finns Dirty Dog, den fantastiska handuken med otrolig uppsugningsförmåga, i två nya färger. Förutom brun finns den i grått och i en härlig oceanblå färg. De två fickorna på sidorna gör det enkelt att torka hunden torr och microfibrena hart en uppsugningsförmåga, åtta gånger sin egen vikt.

240 kronor kostar den och du hittar handuken och andra pälsvårdsprodukter HÄR!

Sommar sol och värme!

Har Ni haft semester än? Att chilla i hängmattan och plocka blåbär under hundpromenaden är ju underbart. Det är härligt med sommar och värme, men som hundägare gäller det att vara förberedd.


Hunden bör motioneras under dygnets svalaste timmar och det innbär inte alltid att man kan ta sovmorgon. Se till att det finns skugga för hunden och självklart vatten! Vissa individer önskar att få kyla av sig på ett svalare golv eller en kylmatta. Det finns också kylvästar att tillgå för hunden som behöver extra kyla under ett träningspass eller liknande. 

Sen har vi den fantastiska silverduken! Den skuggar och reflekterar bort solens strålar men släpper igenom vinden. Du kan ha den över bilen, tältet, buren eller hänga upp den som en gardin. Den är helt enkelt fantastisk och börjar mer bli en regel för hundägarens inventarie, än ett undantag. 


Du hittar kylmattor, kylvästar, silverdukar och många fler produkter för varma sommardagar här!

Matta att leta mat i


Snuffelmatta eller aktiveringsmatta är en hundska att äta i eller leta godisbitar.

Eftersom det varit efterfråga på snuffelmattor har de återkommit i sortimentet. Just nu finns ett fåtal färger i två olika storlekar men tanken är att det ska tillverkas fler så fort tid ges. Har du önskemål på någon specell färg, går det bra att maila på info@klippoklapp.se så ska vi se vad vi kan åstakomma. 

Du hittar dem här!


Nytt aktivitetstugg från Kong


Kong hundsak,  Jump´n Jack bra aktiveringsleksak för hundar

Vårt nyaste tillskott frå Kong, heter Jump´n Jack. Den har skåror och hål som gör den tuggvänlig och är perfekt att kleta mat eller godis i. Kongs naturgummi är som alla Kongprodukter mycket tuggtåliga med bra kvalité. Den är 9x9 cm och kostar 175,-

Du hittar den HÄR!

Kampleksak flärpen


Hundsaker kampleksak av fleece

Det senast tillskottet av kampflätor är "flärpen". En kampfläta av hårt flätad fleece som har lösa flärpar i ena ändan vilket är mycket uppskattat av de flesta hundar. Den är mjuk och skön att bita i och vänlig för tänder och tandkött. De lösa flärparna inbjuder till lek och att gripa och flätan blir snabbt en favorit. Den är vikbar och går lätt ner i ryggfickan och lämpar sig utmärkt som en belöningsleksak i träningen. Den är utprovad på flera olika hundar och tål både styrka i käkarna och tygd i kroppen.

Flärpen finns i flera färger och fler kommer att tillkomma inom kort. Den kostar 120,- och du hittar den under kategorin "leksaker" eller här!