Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka mycke med valpen eller den vuxna hunden. 

Nytt år nya planer!

Visst är det trevlig med jul och nyår men det är också ganska trevligt att påbörja ett nytt år med nya förhoppningar. Jag börjar titta på solfilmen på tv och och jag längtar efter att få lägga undan pannlampa och reflexer. Den nya träningskalendern börjar jag fylla i med mål och ambitioner och i år hoppa jag på att få besöka någon tävling för att kunna sälja webbutikens saker och få surra öga mot öga med er kunder. 


Det är viktigt att titta tillbaka också. Under året som gått har Metizo fått göra oss sällskap i webbutiken och fler av deras produkter kommer att komma. Även Nutrolin har fått pryda hyllorna och helt ärligt ska jag erkänna att det nog är en av de bästa produkter jag stött på. Många av hundtrimmets kunder har av olika anledningar provat oljorna och har fått hjälp med svamp mellan tårna, öron problem och dessutom en väldigt fin päls. 


Jag har ofta ställt mig frågan "vara eller inte vara?" Jag har fastnat i det första, att vara. Ni kunder gillar ju min lilla webbutik med den personliga touchen. Ni skickar ofta frågor och jag försöker alltid svara så gott jag kan. OCH, det allra roligaste, Ni återkommer. Därför hoppas jag på att kunna få loss lite extra tid för webbutiken under våren och utveckla den lite. Som det är nu finns det funktioner jag och ni kunder saknar. Jag får väl acceptera att jag växt ur den och behöver en ny kostym. 

Bllinklampa för hundar

Att synas i mörkret


Roglite är en lampa som du fäster i halsbandet eller i hundens sele. Den är lhållbar, tår slag och vatten. Den går att ställa in på blinkande ljus eller ett fast sken och den syns bra från långt håll i mörkret. Det här en av de få produkter som jag hittat som håller både prismässigt och i kvalité. För mig är det viktigt att den tål slag och att hunden ska kunna springa lös i mörkret och att jag ändå ska kunna se vart den befinner sig. Det är lika viktigt att lampan lyser på det sett så den syns i trafiken, men då kopleterar jag utrustingen med reflexer också. 

Det här en lampan som för mej håller måtten både prismässigt, den lyser så pass kraftigt utan att störa hunden, den kan ställas i blink-läge eller fast sken, den tål att hunden drullar ner i ett vattenfyllt dike utan att den slocknar. Batteriet som den drivs med, finna att hitta i den vanliga butikerna. 75 kr kostar den och har en bra karbinhake eller om man hellre vill knipa fast den.


Den finns i flera färger och du hittar en HÄR!

Torktäcke för hundar i froté

Frotétäcke/Torktäcke


Det här absorberande frottétäcket hjälper till att suga upp vätan från den fuktiga hunden efter en regnig promenad, schamponering eller simtur. Täcket sitter som ett hundtäcke ska, med fungerande bakbenslås och gördel som går in mellan frambenen. Dessutom och en av de bäst grejerna är, att det har en karborreknäppning i halsen så att täcket enkelt kan ställas om efter modell på hund och behöver inte träs över huvudet.


Du hittar produkten under kategori "täcken" i webbutiken eller HÄR och de kostar från 220kr.

Hundleksak Viltsvin, mysig och gosig och rolig för hunden

Nytt på leksaksidan


Under kategori "leksaker" i webbutiken hittar du denna gooing. Ett vidsvin som är stor 35cm, gosig och både piper och prasslar. Perfekta leksaken för hunden som vill bära eller till valpen för att ge både trygghet och aktivering. 


Du hittar den HÄR och den kostar endast
110 kr. 

Vädringskrokar


Att öppna bakluckan kan kännas aningen osäkert för tjuvar, även om hunden sitter i en säker bur men att kunna öppna och ändå låsa luckan, är överlägset. 


HÄR hittar du ett 3-pack med ventilationskrokar i tre olika längder, för bara
155 kronor. Kroken fäster du i bilens låsanordning och i den andra änden låser du luckans låsanordning, sen är det bara att låsa bilen som vanligt. Vädringskrokarna finns i tre längder och passar de flesta tillfällen och bilar. Du kan också använda krokarna på bilens dörrar där de fungerar på samma sätt. 


Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Handduken Dirty Dog i fler färger

Nu finns Dirty Dog, den fantastiska handuken med otrolig uppsugningsförmåga, i två nya färger. Förutom brun finns den i grått och i en härlig oceanblå färg. De två fickorna på sidorna gör det enkelt att torka hunden torr och microfibrena hart en uppsugningsförmåga, åtta gånger sin egen vikt.

240 kronor kostar den och du hittar handuken och andra pälsvårdsprodukter HÄR!