Nyheter

Att ge sin hund det bästa är väl ändå det optimala? Att kunna sälja svenska råvaror utan tillsatser ger mig extra stimulans och en bra känsla. Nu finns det Tjurmuskel och Oxlever som är svenskt och helt utan konserveringsmedel eller andra tillsatser. Tjurmuskeln är 20 cm och säljs i 2 pack. Oxleverna är packad i 100 gram förpackningar. Du hittar dem HÄR!

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Hundsaker till bra priser och bra service

Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka med den. 

Handduken Dirty Dog i fler färger

Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Nu finns Dirty Dog, den fantastiska handuken med otrolig uppsugningsförmåga, i två nya färger. Förutom brun finns den i grått och i en härlig oceanblå färg. De två fickorna på sidorna gör det enkelt att torka hunden torr och microfibrena hart en uppsugningsförmåga, åtta gånger sin egen vikt.

240 kronor kostar den och du hittar handuken och andra pälsvårdsprodukter HÄR!Matta att leta mat i


Snuffelmatta eller aktiveringsmatta är en hundska att äta i eller leta godisbitar.

Eftersom det varit efterfråga på snuffelmattor har de återkommit i sortimentet. Just nu finns ett fåtal färger i två olika storlekar men tanken är att det ska tillverkas fler så fort tid ges. Har du önskemål på någon specell färg, går det bra att maila på info@klippoklapp.se så ska vi se vad vi kan åstakomma. 

Du hittar dem här!


Vädringskrokar för alla tillfällen

Med våren kommer ljuset och värmen. Så fort solen tittar fram blir det varmt och hur skönt är inte det?
Men i bilen kan det lätt blir FÖR varmt och det kan gå fort! De flesta hundägare är duktiga på att öppna bakluckor eller bildörrar så att hundarna får frisk svalkande luft. Men att öppna en liten springa i ett fönster räcker tyvärr inte långt om bilen står i solen en stund. Att öppna bakluckan kan kännas aningen osäkert för tjuvar, även om hunden sitter i en säker bur men att kunna öppna och ändå låsa luckan, är överlägset. 

HÄR hittar du ett 3-pack med ventilationskrokar för bara
155 kronor. Kroken fäster du i bilens låsanordning och i den andra ändan låser du luckans låsanordning, sen är det bara att låsa bilen som vanligt. Vädringskrokarna finns i tre längder och passar de flesta tillfällen och bilar. Du kan också använda krokarna på bilens dörrar där de fungerar på samma sätt. Kong hundsak,  Jump´n Jack bra aktiveringsleksak för hundar

Nytt aktivitetstugg från Kong


Vårt nyaste tillskott frå Kong, heter Jump´n Jack. Den har skåror och hål som gör den tuggvänlig och är perfekt att kleta mat eller godis i. Kongs naturgummi är som alla Kongprodukter mycket tuggtåliga med bra kvalité. Den är 9x9 cm och kostar 175,-

Du hittar den HÄR!


Kampleksak flärpen


Hundsaker kampleksak av fleece

Det senast tillskottet av kampflätor är "flärpen". En kampfläta av hårt flätad fleece som har lösa flärpar i ena ändan vilket är mycket uppskattat av de flesta hundar. Den är mjuk och skön att bita i och vänlig för tänder och tandkött. De lösa flärparna inbjuder till lek och att gripa och flätan blir snabbt en favorit. Den är vikbar och går lätt ner i ryggfickan och lämpar sig utmärkt som en belöningsleksak i träningen. Den är utprovad på flera olika hundar och tål både styrka i käkarna och tygd i kroppen.

Flärpen finns i flera färger och fler kommer att tillkomma inom kort. Den kostar 120,- och du hittar den under kategorin "leksaker" eller här!

Svenskt tugg


Tjurmuskel svenskt hundgodis och hundtugg när hundsaker är som bäst.