Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka mycke med valpen eller den vuxna hunden. 

Kyla och mörker

Ibland kan det vara svårt att hitta årstidernas bästa sida. Hösten är underbar när solen skiner, himlen är blå och vindarna ännu är ljumma. Den är inte så underbar när stormarna ryter, himlen är svart och regnet piskar. Hösten är kursstarternas tid och kanska ska just du gå någon rolig kurs med din hund. Glöm inte att ta med en rolig leksak och gott godis att belöna med. Funderar du på vad som kan vara bäst för just din hund? Hör av dig så kanske vi kan hjälpa till.

Hösten är mörkrets tid och nu måste alla batterier ses över i blinkhalsband eller så har du turen att ha ett som är laddbart. Då måste laddaren hittas. Känner du igen dig?

Om du inte hittar halsbandet eller laddaren finns nya att köpa. Du hittar den under kategorin Reflex/Blink. Mer blink är på gång in och det kommer att fyllas på efter hand. 

En annan produkt vi varmt rekomenderar är Metizo produker. Reflexerna som finns insydda i de svensktillverkade produkterna är så bra. Håller år efter år och har jättebra styrka i reflekteringen. Hunddyna

Nu är Doppe tillbaka i lagret igen. Droppe är en lite pipleksak som är väldigt populär att bära i fickan på hundutställningar. Du stoppar leksaken i fika och när du vill att din hund ska visa sig från sin mest allerta sidan, slår du på fickan och pipljuden får din hund att bli uppmärksam. 


Du hittar Droppe och många fler leksaker både med och utan pip HÄR!


Droppe Pipleksak

Nu finns det hunddynor i mjukt skönt material som passar lika bra i hemmet som till utflykten eller bilen. Dynan är lätt att vika ihop och ta med sig och har en praktisk färg i svart med fina vita tassar. Den finns i flera olika storlekar och du hittar den HÄR!Hunddyna

Nya hunddynor


Mjuka härliga halsband från Metizo


Svenska Metizo har börjat tillverka halsband med mjukt, skönt konstskinn. Vi har valt att ta in några färger till en början och valt grått fluff på insidan. Halstryps-halsbandet finns i flera storlekar och Ni hittar den HÄR!

Nyhet från Lickimat


Nu finns det en större variant av Lickmats slickmatta i webbutiken. En matta med 3 cm hög kant som kan fyllas med mat till den större hunden utan att svämma över. Slickmattan har samma giftfria material och kan både diskas och frysas utan problem. Benet är 35 x 26 cm stort och finns i svart. 
Du hittar alla slickmattorna i olika storlekar och modeller under skålar mat/vatten i webbshoppen.


Du hittar den HÄR!