Nyheter

Nyheter bland hundsaker i webbutiken och annat läsvärt


Foto: Viktoria Vahlgren

Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka med den. 

Matta att leta mat i


Snuffelmatta eller aktiveringsmatta är en hundska att äta i eller leta godisbitar.

Eftersom det varit efterfråga på snuffelmattor har de återkommit i sortimentet. Just nu finns ett fåtal färger i två olika storlekar men tanken är att det ska tillverkas fler så fort tid ges. Har du önskemål på någon specell färg, går det bra att maila på info@klippoklapp.se så ska vi se vad vi kan åstakomma. 

Du hittar dem här!


Kong hundsak,  Jump´n Jack bra aktiveringsleksak för hundar

Nytt aktivitetstugg från Kong


Vårt nyaste tillskott frå Kong, heter Jump´n Jack. Den har skåror och hål som gör den tuggvänlig och är perfekt att kleta mat eller godis i. Kongs naturgummi är som alla Kongprodukter mycket tuggtåliga med bra kvalité. Den är 9x9 cm och kostar 175,-

Du hittar den HÄR!


Mot ljusare tider

Torkmatta för hundar av microfiber är en hundsak som mjuk och skön att ligga på.
Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig
Hundsaker som hunddyna med värmeisolernade egenskaper är skönt för hunden att ligga på.

Har ni också märkt av att ljuset kommet tillbaka med full fart? Det är klar ni märkt och snön som kommit i hela vårt land den sista tiden, har också bidragit med att lysa upp lite extra. Med ljuset kommer också suget av våren och planerna framåt spirar i mitt huvud. Det jag hoppas mest på är att pandemin kan släppa greppet och att tävlingar kan få komma igång igen. Jag längtar efter att få träffa nya och gamla kunder öga mot öga. Att träffas och prata bort en stund, sälja varor i ett tält någonstans i Sverige eller kanske tävla själv eller bara vara publik. Men tills dess får vi fortsätta njuta av våra hundar och glädjas över träningen eller sköna promenader.


Vi har en förhållandevis våt tid framför oss. Jag vill därför tipsa om några produkter som jag tycker är extra bra för hundens torkplats eller bilen. Microfibermattan har en otrolig uppsugningsförmåga och sväljer mängder med väta och smuts från tassarna. Den är lätt att ruska av och går att tvätta i maskinen.

Sen vill jag tipsa om en relativt nytillkommen produkt. En värmeisolerande dyna i Old Englishstil. Den är myskigt fluffig på ena sidan och den värmeisolerande eftekten gör den perfekt på ett klinkergolv eller i bilen. Du hittar den här!


Den sist produkten jag vill tipsa om är ännu en microfiberprodukt. En handuk som har två bekväma fickor som man stoppar ner händerna i och med enkelhet kan torka av den våta hunden. Mikrofiber har, som jag redan skrivit, en enorm uppsugningsförmåga. I skrivandets stund vet jag att lagervärdet är lågt på denna produkt, men det är fler pågång in inom snar framtid. Du hittar den här!
Kampleksak flärpen


Hundsaker kampleksak av fleece

Just nu 100 kr

Ord pris 120,-

Det senast tillskottet av kampflätor är "flärpen". En kampfläta av hårt flätad fleece som har lösa flärpar i ena ändan vilket är mycket uppskattat av de flesta hundar. Den är mjuk och skön att bita i och vänlig för tänder och tandkött. De lösa flärparna inbjuder till lek och att gripa och flätan blir snabbt en favorit. Den är vikbar och går lätt ner i ryggfickan och lämpar sig utmärkt som en belöningsleksak i träningen. Den är utprovad på flera olika hundar och tål både styrka i käkarna och tygd i kroppen.

Flärpen finns i flera färger och fler kommer att tillkomma inom kort. Den kostar just nu 100,- och du hittar den under kategorin "leksaker" eller här!

Svenskt tugg


Tjurmuskel svenskt hundgodis och hundtugg när hundsaker är som bäst.

Att ge sin hund det bästa är väl ändå det optimala? Att kunna sälja svenska råvaror utan tillsatser ger mig extra stimulans och en bra känsla. Nu finns det Tjurmuskel och Oxlever som är svenskt och helt utan konserveringsmedel eller andra tillsatser. Tjurmuskeln är 20 cm och säljs i 2 pack. Oxleverna är packad i 100 gram förpackningar. Du hittar dem HÄR!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera