Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka med den. 

Nyhet!

Hundleksak Viltsvin, mysig och gosig och rolig för hunden

Nytt på leksaksidan

Under kategori "leksaker" i webbutiken hittar du denna gooing. Ett vidsvin som är stor 35cm, gosig och både piper och prasslar. Perfekta leksaken för hunden som vill bära eller till valpen för att ge både trygghet och aktivering. 


Du hittar den HÄR och den kostar endast
110 kr. 

Vädringskrokar


Att öppna bakluckan kan kännas aningen osäkert för tjuvar, även om hunden sitter i en säker bur men att kunna öppna och ändå låsa luckan, är överlägset. 


HÄR hittar du ett 3-pack med ventilationskrokar i tre olika längder, för bara
155 kronor. Kroken fäster du i bilens låsanordning och i den andra änden låser du luckans låsanordning, sen är det bara att låsa bilen som vanligt. Vädringskrokarna finns i tre längder och passar de flesta tillfällen och bilar. Du kan också använda krokarna på bilens dörrar där de fungerar på samma sätt. 


Jag jobbar ständigt med att utöka sortimentet i webbutiken och jag letar ständigt varor som håller mina mått. Jag vill helst prova produkten innan jag börjar sälja den, för att säkerställa att den håller rätt pris. 

Nu har jag hittat det optimala frottétäcket, äntligen! Den absorberande frottén hjälper till att suga upp vätan från den fuktiga hunden efter den regniga promenaden, schamponeringen eller simturen. Täcket sitter som ett hundtäcke ska, med fungerande bakbenslås och gördel som går in mellan frambenen. Dessutom och en av de bäst grejerna är, att det har en karborreknäppning i halsen så att täcket enkelt kan ställas om efter modell på hund. 
Du hittar produkten under kategori "täcken" i webbutiken eller HÄR och de kostar från 220kr.


Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Handduken Dirty Dog i fler färger

Nu finns Dirty Dog, den fantastiska handuken med otrolig uppsugningsförmåga, i två nya färger. Förutom brun finns den i grått och i en härlig oceanblå färg. De två fickorna på sidorna gör det enkelt att torka hunden torr och microfibrena hart en uppsugningsförmåga, åtta gånger sin egen vikt.

240 kronor kostar den och du hittar handuken och andra pälsvårdsprodukter HÄR!

Snuffelmatta eller aktiveringsmatta är en hundska att äta i eller leta godisbitar.

Matta att leta mat i


Eftersom det varit efterfråga på snuffelmattor har de återkommit i sortimentet. Just nu finns ett fåtal färger i två olika storlekar men tanken är att det ska tillverkas fler så fort tid ges. Har du önskemål på någon specell färg, går det bra att maila på info@klippoklapp.se så ska vi se vad vi kan åstakomma. 

Du hittar dem här!