Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


hundsaker och hundtillbehör

Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka mycke med valpen eller den vuxna hunden. 

Hösten räknar ner till vintern

Samtidigt som det är skönt med svalare och högre luft är det otroligt sorligt att sommarens värme är borta. Den svalare luften gör hundpromenader och hundträningen mycket mer komfortabel men när ljuset sviker en på kvällen känns det ändå hopplöst. Hoppas Ni har något bra ställe att träna på som är upplyst under kvällen. 


Bär och svamp inbjuder till härliga utflykter till skogen och självklart får vovven hänga med. Mina gillar att plocka blåbär men bären hamnar i magen direkt. Att hundar gillar bär är faktiskt väldigt vanligt men passa upp för svamp som kan vara oätlig. Vaplar är nyfikna och kan tugga i sig både det ena och det andra så håll ögone öppna!


Nyheter i webbutiken är leksaker från Jokke som har inkommit med flera härliga modeller med läderdetaljer i tuggdelarna. Det finns kampleksaker både med och utan pip. Det finns leksaker med expander och långa eller korta. Du hittar den HÄR!


Lagret är påfyllt med Mars Coat King som är lika bra och användbar på hösten som på våren. Den säljs framförallt till Spaniel och Retrivers och liknande pälsar som fäller ur underullen under den här tiden. Underulls kardor hittar du HÄR!


Nytt från JOKKE!


Jokke är ett finskt företag som tillverkar produkter av äkta skinn. Vi är stolta över att kunna presentera Jokkes hundlekaker i lamm, kanin och älgskinn. Det finns långa leksarker, kortare, eller leksaker med pip. Kolla in leksakerna Här!

Hundleksak Viltsvin, mysig och gosig och rolig för hunden

Snyggt från Hurtta


Missa inte Hurttas Dazzel Razzel nyhet. Kopplet finns i två bredder och selen är ställbar båder runt bröstkorgen, halsen och mellan frambenen. Halsbandet i samma serie är vadderat och skönt. Vi har valt att ta in två färger, Blackberry och Beetroot. 


Bllinklampa för hundar

Nytt från Kong


Webbutiken har fyllts på med några nya Kongnyheter. Dumbbel,som är en hård apportliknande leksak med ett tennisliknande material, finns i tre olika storlekar. Den låter när den trycks ihop men har ett massivt motstånd. 


Sen är trepack tennisbollar från Kong tillbaka. Äver dessa låter när det trycks ihop. Ni hittat dem HÄR!

Torktäcke för hundar i froté

Frottétäcke/Torktäcke


Det här absorberande frottétäcket hjälper till att suga upp vätan från den fuktiga hunden efter en regnig promenad, schamponering eller simtur. Täcket sitter som ett hundtäcke ska, med fungerande bakbenslås och gördel som går in mellan frambenen. Dessutom och en av de bäst grejerna är, att det har en karborreknäppning i halsen så att täcket enkelt kan ställas om efter modell på hund och behöver inte träs över huvudet.


Du hittar produkten under kategori "täcken" i webbutiken eller HÄR och de kostar från 220kr.

Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Handduken Dirty Dog i fler färger

Nu finns Dirty Dog, den fantastiska handuken med otrolig uppsugningsförmåga, i två nya färger. Förutom brun finns den i grått och i en härlig oceanblå färg. De två fickorna på sidorna gör det enkelt att torka hunden torr och microfibrena hart en uppsugningsförmåga, åtta gånger sin egen vikt.

240 kronor kostar den och du hittar handuken och andra pälsvårdsprodukter HÄR!