Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


hundsaker och hundtillbehör

Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka mycke med valpen eller den vuxna hunden. 

I väntan på våren

Nu har tiden kommit, då vi räknar minuter för varje dag. Minuter då ljuset återvänder sakta men säkert. Lyckan när man kan släcka pannlampan på morgonens promednad eller till och med lämna den hemma och ändå kunna se, är ju lycka! Inget är väl roligare än att se den lilla solen gå upp och ner i tv-rutan till den klassiska melodin och få vet att vi har fått 5 minuter ljusare sen igår. 


Men det är ännu kallt och vi behöver tänka på att hålla hundarna varma efter träningen eller långpromenader. Därför vill jag påminna om den fantastiska värmedynan Heat Up som du kopplar till ett USB uttag eller en powerbank. Med en powerbank kan du ha dynan var somhelst. I bilen eller i buren eller kanske på hundens bästa sovställe. Du hittar dynan HÄR!


 I webbutiken är Finska Jokkes fantasktiska kampleksaker påfyllda. Skinna av spillbitar från kanin eller lamm i kombo med stadiga kampisar med eller utan expander eller pip. Du som redan provat vet att de finns i flera härliga modeller med läderdetaljer i tuggdelarna. Du hittar den HÄR!Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Värmedyna från Heat Up


En av nyheterna i webbutiken är värmedyna/värmefilt från Heat Up. En dyna som du enkelt lägger i bilburen eller på hundens sovplats. Den kopplas med ett USB uttag och den blir megasmidig om du använder en powerbank. Då kan den flyttat med vart du vill och du behöver inte längre fundera på om hunden blir kall och fryser efter träningspasset. Dynan har tre värmelägen och du kan läsa med om den här!

Hundleksak Viltsvin, mysig och gosig och rolig för hunden

Reflexer och lysande lampor


Det är påfyllt med reflexvästar för hundar, blinkhalsband, lysande lampor och andra reflexer för att du och din hund ska synas i mörkret. Reflexer behöver uppdateras då det tappar sin styrka med åren men blinklamporna behörer bara nya batterier eller som blinkhalsbanden, bara laddas. 

Jokke är ett finskt företag som tillverkar produkter av äkta skinn. Vi är stolta över att kunna presentera Jokkes hundlekaker i lamm, kanin och älgskinn. Det finns långa leksarker, kortare, eller leksaker med pip. Kolla in leksakerna Här!

Äkta päls och skin från JOKKE!


Bllinklampa för hundar

Från Kong!


Webbutiken har fyllts på med några nya Kongnyheter. Dumbbel,som är en hård apportliknande leksak med ett tennisliknande material, finns i tre olika storlekar. Den låter när den trycks ihop men har ett massivt motstånd. 


Sen är trepack tennisbollar från Kong tillbaka. Äver dessa låter när det trycks ihop. Ni hittat dem HÄR!