Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka mycke med valpen eller den vuxna hunden. 

Våren väntar runt hörnet

Bllinklampa för hundar

Nytt från Kong


Webbutiken har fyllts på med några nya Kongnyheter. Dumbbel,som är en hård apportliknande leksak med ett tennisliknande material, finns i tre olika storlekar. Den låter när den trycks ihop men har ett massivt motstånd. 


Sen är trepack tennisbollar från Kong tillbaka. Äver dessa låter när det trycks ihop. Ni hittat dem HÄR!

Torktäcke för hundar i froté

Frotétäcke/Torktäcke


Det här absorberande frottétäcket hjälper till att suga upp vätan från den fuktiga hunden efter en regnig promenad, schamponering eller simtur. Täcket sitter som ett hundtäcke ska, med fungerande bakbenslås och gördel som går in mellan frambenen. Dessutom och en av de bäst grejerna är, att det har en karborreknäppning i halsen så att täcket enkelt kan ställas om efter modell på hund och behöver inte träs över huvudet.


Du hittar produkten under kategori "täcken" i webbutiken eller HÄR och de kostar från 220kr.

Ljuset har återvänt och allt som oftast lämnas reflexer och lampor hemma. På mina bräddgrader är det ännu vått och jag längtar tills det torkar upp så man kan träna på gräsplanerna utan att behöva ha stövlar. Men om man bortser från sådana petitesser är vårens ljus underbart. 


Reflexvästar och blinklampor behöver tömmas från hyllorna. Det finns inte jättemycket kvar men det finns västar i det flesta storlekar och lampor i de flesta färger. Några reflex flärpar och mellanstycken/förlängningar finns också och nu släpper vi en kod som ger dig 15% rabatt på dessa varor. Koden är VÅRMYS och rabatten dras av i kassan när du fyller i koden på angiven plats i slutet av köpet. 


Under året som gått har Metizo fått göra oss sällskap i webbutiken och försäljningen har gått över förväntan. Selarna är ställbara i alla lägen och får därför den absolut bästa passformen. Fler selar i fler färger har nyligen fyllts på. 


Även Nutrolin har fått pryda hyllorna och helt ärligt, ska jag erkänna att det nog är en av de bästa produkter jag stött på. Många av hundtrimmets kunder har av olika anledningar provat oljorna och har blivit hjälpta med svamp mellan tårna, öron problem och har dessutom fått en väldigt fin päls på köpet. Nu finns Hip & Joint också hemma och den rekommenderas till hundar med artros och andra ledbesvär. Hundleksak Viltsvin, mysig och gosig och rolig för hunden

Nytt på leksaksidan


Under kategori "leksaker" i webbutiken hittar du denna gooing. Ett vidsvin som är stor 35cm, gosig och både piper och prasslar. Perfekta leksaken för hunden som vill bära eller till valpen för att ge både trygghet och aktivering. 


Du hittar den HÄR och den kostar endast
110 kr. 

Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Handduken Dirty Dog i fler färger

Nu finns Dirty Dog, den fantastiska handuken med otrolig uppsugningsförmåga, i två nya färger. Förutom brun finns den i grått och i en härlig oceanblå färg. De två fickorna på sidorna gör det enkelt att torka hunden torr och microfibrena hart en uppsugningsförmåga, åtta gånger sin egen vikt.

240 kronor kostar den och du hittar handuken och andra pälsvårdsprodukter HÄR!