Hundtrim

Hundtrim och e-handel

Klipp o Klapp är ett hundtrim för dig och din hund som ligger i Västerhejde,
6 km söder om Visby. Här kan du få din hund klipp, trimmad, badad och fönad. I klippning och trimning ingår alltid kloklipp. Behövs det en tandsanering rekomenderar jag att man vänder sig direkt till en klinik som kan bedömma tillståndet av täder och tandkött. 
Jag vardagstrimmar/klipper de flesta raser rastypiskt efter dina önskemål. 


Här kan du också hämta upp din varobeställning av hundsaker som du kan göra i webbutiken. Upphämtning sker efter överenskommelse efter det att din beställning gjorts. 


Specialiserad på Spaniel och Retrivers

Jag trimmar din Spaniel eller Retriver rastypiskt både till vardags och fest. Panerar du att visa din hund på utställning är det bra om du förbereder dig och din hund i god tid. Många gånger krävs det flera besök för att få pälsen i bästa kondition eller att grunda för att päls ska växa ut eller förnyas.

 

Tidsbrist?

Det finns oftast möjlighet att lämna in Din hund på morgonen/lunchen, på väg till jobbet och sedan hämta den på vägen hem eller på lunchen om du lämnar på morgonen. Säg till och bestäm i förväg tillsammans med mej, så planeringen blir så bra som möjligt. 

Hitta hit

Klipp o Klapp ligger i Västerhejde 6 km från Visby på väg 140. Kommer Ni från Visby passeras Vibble och Västehejde skola. Klipp o Klapp hittar man på höger sida drygt 1 km efter Västerhejde skola.


Kommer Ni från södra hållet? Tredje huset på vänster sida efter skylten där det står "Ygne".


Här hittar Ni karta!

 


Boka tid på telefon 076-560 50 55 eller mail info@klippoklapp.se


Följ Klipp o Klapp på Facebook eller Instagram där du hittar bilder och kan följa våra dagar. Vi heter klippoklapp.se där vi finns.


Företaget innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring

Engelsk Springer Spaniel utställning
Lhals apso klippt

Hundtrim Klipp o Klapp

Golden Retriver Utställning
Engelsk Cocker Spaniel trimmad
Klippt blandrashund i snygg frisyr