Historia

Historia

Klipp o Klapp har funnits sedan 2010 och utökade verksamheten med försäljning på nätet 2018. Pernilla, som är grundare, har en lång erfarenhet av hundar och har jobbat som hundfrisör i över 11 år. Hela familjen och familjens hundar är aktiva både i skog och mark till vardags eller träning och tävling i agility eller lydnad. Utställning har också roat familjen i många år och med en hundfrisör i familjen behärskas hår och pälsvård på ett ömt sätt. I familjens flock har genom åren funnits Pudel, Retrivers, Engelsk Springer Spaniel och Shetland Sheepdog. Som hundfrisör behärskas de flesta pälstyper på det sätt de bör vårdas på. 
Familjen är aktiv och syns ofta på tävlingsbanor runtom i Sverige. Rallylydnad, Agility, Freesyle, Heelwork to Music och en och annan utställning brukar det bli varje år. 

 

Företaget försöker i möjligast mån att tänka på vår miljö. Vi återvinner material och förpackningar. Vi förpackar också nya beställningar i så mycket återvunnet material vi kan. Har du frågor kan du alltid maila, sms:a eller ringa.

 

info@klippoklapp.se

076-560 50 55

 

Klipp o Klapp

Västerhejde Toftavägen 202

622 61  VISBY