Historia

Historia

Klipp o Klapp har funnits sedan 2010 och utökade verksamheten med försäljning på nätet 2018. Pernilla, som är grundare, har en lång erfarenhet av hundar och har jobbat som hundfrisör i över 10 år. Hela familjen och familjens hundar är aktiva både i skog och mark till vardags eller träning och tävling i agility eller lydnad. Utställning har också roat familjen i många år och med en hundfrisör i familjen behärskas hår och pälsvård på ett ömt sätt. I familjens flock finns idag Engelsk Springer Spaniel och Shetland Sheepdog. Privata erfareheter av Pudel och Retrivers finns längre tillbaka i tiden och som hundfrisör behärskas de flesta pälstyper på det sätt de bör vårdas på. 
Familjen är aktiv och syns ofta på tävlingsbanor runtom i Sverige. Rallylydnad, Agility, Freesyle, Heelwork to Music och en och annan utställning brukar det bli varje år. 

 

Företaget försöker i möjligast mån att tänka på vår miljö. Vi återvinner allt material och förpackningar. Vi förpackar också nya beställningar i så mycket återvunnet material vi kan. Har du frågor kan du alltid maila, sms:a eller ringa.

 

info@klippoklapp.se

076-560 50 55

 

Klipp o Klapp

Västerhejde Toftavägen 202

622 61  VISBY