Frakt och leverans

E-handelsbutik Frakt och leverans


E-handel har blivit ett smart och effektivt alternativ för inköp av olika varor. Hos Klipp o Klapp får du snabb leverans, fri frakt vid köp över 350 kr och alltid personlig service när du handlar dina hundsaker. Även om man väljer att handla på nätet behöver man ibland hjälp och vill rådfråga eller bolla ideér. Tveka då inte med att höra av dig med dina frågor.
Vi finns på info@klippoklapp.se eller sms 076-560 50 55

Din order med hundsaker behandlas samma dag eller efterföljande vardag, om inget annat anges. Leveranstid 1-5 arbetsdagar för leverans inom Sverige. Observera att det finns tillfällen då det kan dröja längre och därför reserverar vi oss för leverans upp till 10 dagar, vid tillfälliga händelser. Vi ansvarar inte för uppkomna problem i samband med försenad leverans men däremot har kunden alltid rätt att ångra köpet vid längre levernstid. Alla beställningar skickas inom Sverige med PostNord eller DB Schenker. 

Hämtning av webborder


Du kan beställa dina varor i webbutiken och hämta dem vid trimmet. Välj då valet "hämtas vid Klipp o Klapp" när du kommer till kassan. Då packas din order och du får besked när dina varor blivit packade och är klara för avhämtning. Smart och smidigt om man befinner sig i närheten. 

e-handel av hundgodis och hundben
e-handel k9 competition hundschampo
hundpläd hundfilt fleecepläd

Vi försöker hela tiden tänka miljösmart och eftersträvar en bättre miljö med mindre svinn. Därför packar vi och levererar varor med återvunnet packmaterial så långt det är möjligt och tar hand om rent material som går att återanvändas.