Nyheter
hundsaker och hundtillbehör

Visst är det underbart med sommar och värme? Men tänk på att våra bilar snabbt blir farligt varma. Även om man lämnar luckan öppen i skuggan kan hunden inte sitta länge och vänta i bilen. Dessutom finns det människor som elakt nog slänger till luckan när de går förbi eller kanske vinden blåser till den. VILKEN MARDRÖM!

Vädringskorkar är en väldigt smart uppfinning som du enkelt krokar fast i låset på bakluckan eller bilens dörrar. Den trycker du krokens andra ända, mot själva stäckningslåset i luckan och låser sen bilen. Ingen kan öppna dörren utan att låsa upp och hunden får luft i sin bur. 

Vädningskrokarna säljs i ett smart 3-pack med krokar i tre olika längder. Allt för att passa årstid och användning. Du hittar dem här!

Silverduk för skugga till hunden

Det finns Silverdukar i lager. Duken reflekterar 80% av solens stålar och ger en behaglig svalka de varma sommardagarna. 500,- kostar en duk som är 3x3m. 

Microfibermattan är den perfekta torkmattan för den aktiva hunden. Mattan har en absorberande uppsugningförmåga och sväljer massor av smuts. Den passar perfekt i bilen eller innanför dörren där hunden kan ligga och torka efter aktiviteten. 

Du hittar den här!

Nyhet bland kategorierna i webbutiken är "outlet" där du hittar produker till nedsattpris. Produkter som är utgående eller på annat sett säljs ut. Om det är något fel på varan näms det i texten. 

Outlet hittar du här!

Tuggboxen kommer fortsättningsvis att kunna beställas som en vanlig artikel i webbutiken. Då det inte längre går att lösa betalning av förbeställningar på det vis vi vill kunna erbjuda, löser vi det på det här viset. Hoppas det inte ställer till det för er. Har ni frågor är det bara att ringa eller maila. 


076-560 50 55

info@klippoklapp.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera