Nyheter
Hundtillbehör och hundsaker på nätet


Nyheter bland hundsakerna i webbutiken eller andra läsvärda nyheter!


Det senast tillskottet av kampflätor är "flärpen". En kampfläta av hårt flätad fleece som har lösa flärpar i ena ändan vilket är mycket uppskattat av de flesta hundar. Den är mjuk och skön att bita i och vänlig för tänder och tandkött. De lösa flärparna inbjuder till lek och att gripa och flätan blir snabbt en favorit. Den är vikbar och går lätt ner i ryggfickan och lämpar sig utmärkt som en belöningsleksak i träningen. Den är utprovad på flera olika hundar och tål både styrka i käkarna och tygd i kroppen.

Flärpen finns i flera färger och fler kommer att tillkomma inom kort. Den kostar 120,- och du hittar den under kategorin "leksaker" eller här!

Reflex och blink

Webbutiken påfylld med lampor och reflexer inför den mörka hösten och vintern. Rogz Blinklampa kallas Blinki och finns i flera färger. Lampan har både fast och blinkande funktion och är vattentålig. 75,- kostar den och går att hänga eller knipas fast med klipps. 

Nya reflexvästar har också kommit in. De har påsydd reflex på sidan. Inget tryck som försvinner eller spricker utan en snygg påsydd tass. Även halsen är reflexförsedd och karborreknäppning gör den reglerbar. Västen är tvättbar i 30 grader. Reflexförsedd koppelförlängning är tillbaka. En riktig storsäljare från andra år. Man knäpper enkelt fast den mellan kopplet och halsbandet och "simsalabim" Ni syns från alla håll i trafiken. D

Du hittar dem och alla andra reflexartiklar här!

Silverduk för skugga till hunden

Att ge sin hund det bästa är väl ändå det optimala? Att kunna sälja svenska råvaror utan tillsatser ger mig extra stimulans och en bra känsla. Nu finns det Tjurmuskel och Oxlever som är svenskt och helt utan konserveringsmedel eller andra tillsatser. Tjurmuskeln är 20 cm och säljs i 2 pack. Oxleverna är packad i 100 gram förpackningar. Du hittar dem HÄR!

Vädningskrokar i tre olika längder passar perfekt för alla sort bilardörrar eller luckor. Lås fast luckan så att det inte regnar eller blåser in, men ändå så hunden får bra ventilation.
Tre korkar för 155,-

Microfibermattan är den perfekta torkmattan för den aktiva hunden. Mattan har en absorberande uppsugningförmåga och sväljer massor av smuts. Den passar perfekt i bilen eller innanför dörren där hunden kan ligga och torka efter aktiviteten. 

Du hittar den här!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera