Nyheter


Vi planerar för att stå med försäljning på två Gotländsak tillställningar i vår och sommar. Det är Svenska Spaniel och Retriverklubbens två dagasrs utställning i Romakloster den
9-10/5-20 och Agilitytävlingar i Mulde där Svenska Agilityklubben Gotland har tävlingar 20-21/6-20. I dagslägen finns inga planer på fler tillfällen men det kan komma att ändras på det. 

Aloe Vera Gel är min personliga mest användra produkt. Till sår, våteksem, trampdynor och min egen solsveda efter tuffa dagar i solen.

Du hittar den under Hälsa/vård

Nyhet bland kategorierna i webbutiken är "oultet" där du hittar produker till nedsattpris. Produkter som är utgående eller på annat sett säljs ut. Om det är något fel på varan näms det i texten. 

Outlet hittar du här!

Tuggboxen är en nyhet där du enkelt anmäler dig för att sen få en betallänk till en beställning varje månad. Boxen är färdigpackad med ben, hundgodis och annat gott och det totala värdet på boxen är 260,- men du betalar bara 195,- Du väljer själv om du vill ha månadens box eller inte och du binder dej inte till något abonemang. 

Det går bra att byta ut varor som din hund inte vill ha eller kanske inte tål och det ersätts då med något annat för likvärdigt pris. 


Formuläret hittar du här!

Microfibermattan är den perfekta torkmattan för den aktiva hunden. Mattan har en absorberande uppsugningförmåga och sväljer massor av smuts. Den passar perfekt i bilen eller innanför dörren där hunden kan ligga och torka efter aktiviteten. 

Du hittar den här!

Nu finns februaris Tuggbox redo för leverans. Anmäl dej under "Tugg o Gott" eller beställ direkt i webbshopen. 

Nu är det påfyllt med nya bärandeföremål till rallylydnaden. Det är en hård fyrkantig fleecfläta som finns i olika storlekar och färger. 35,- styck kostar de och du hittar dem här! 

Säker betalning med