Nyheter
handla hundsaker säkert och billigt

Nu är webbutiken påfylld med lampor och reflexer inför den mörka hösten och vintern. Rogz Blinklampa kallas Blinki och finns i flera färger. Lampan har både fast och blinkande funktion och är vattentålig. 75,- kostar den och går att hänga eller knipas fast med klipps. 

Nya reflexvästar har också kommit in. De har påsydd reflex på sidan. Inget tryck som försvinner eller spricker utan en snygg påsydd tass. Även halsen är reflexförsedd och karborreknäppning gör den reglerbar. Västen är tvättbar i 30 grader. Reflexförsedd koppelförlängning är tillbaka. En riktig storsäljare från andra år. Man knäpper enkelt fast den mellan kopplet och halsbandet och "simsalabim" Ni syns från alla håll i trafiken. D

Du hittar dem och alla andra reflexartiklar här!

Vädningskrokar i tre olika längder passar perfekt för alla sort bilardörrar eller luckor. Lås fast luckan så att det inte regnar eller blåser in, men ändå så hunden får bra ventilation.
Tre korkar för 155,-

Silverduk för skugga till hunden

Det finns enstaka Silverdukar i lager kvar. Duken reflekterar 80% av solens stålar och ger en behaglig svalka de varma sommardagarna. 500,- kostar en duk som är 3x3m. 

Microfibermattan är den perfekta torkmattan för den aktiva hunden. Mattan har en absorberande uppsugningförmåga och sväljer massor av smuts. Den passar perfekt i bilen eller innanför dörren där hunden kan ligga och torka efter aktiviteten. 

Du hittar den här!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera