Nyheter

Nyhet bland kategorierna i webbutiken är "oultet" där du hittar produker till nedsattpris. Produkter som är utgående eller på annat sett säljs ut. Om det är något fel på varan näms det i texten. 

Outlet hittar du här!

Microfibermattan är den perfekta torkmattan för den aktiva hunden. Mattan har en absorberande uppsugningförmåga och sväljer massor av smuts. Den passar perfekt i bilen eller innanför dörren där hunden kan ligga och torka efter aktiviteten. 

Du hittar den här!

Våren har visat sig på många ställen i vårt avlånga land. Med våren kommer värmen och det tycker de flesta är väldigt skönt. Men det blir också snabbt varmt i bilen om dörrarn är stängda. 

Vädringskorkar är en väldigt smart uppfinning som du enkelt krokar fast i låset på bakluckan eller bilens dörrar. Den trycker du krokens andra ända, mot själva stäckningslåset i luckan och låser sen bilen. Ingen kan öppna dörren utan att låsa upp och hunden får luft i sin bur. 

Vädningskrokarna säljs i ett smart 3-pack med krokar i tre olika längder. Allt för att passa årstid och användning. Du hittar dem här!

Det finns Silverdukar i lager. Duken reflekterar 80% av solens stålar och ger en behaglig svalka de varma sommardagarna. 500,- kostar en duk som är 3x3m. 

Säker betalning med

Tuggboxen kommer fortsättningsvis att kunna beställas som en vanlig artikel i webbutiken. Då det inte längre går att lösa betalning av förbeställningar på det vis vi vill kunna erbjuda, löser vi det på det här viset. Hoppas det inte ställer till det för er. Har ni frågor är det bara att ringa eller maila. 


076-560 50 55

info@klippoklapp.se