Nyheter

Nyhet bland kategorierna i webbutiken är "oultet" där du hittar produker till nedsattpris. Produkter som är utgående eller på annat sett säljs ut. Om det är något fel på varan näms det i texten. 

Outlet hittar du här!

Microfibermattan är den perfekta torkmattan för den aktiva hunden. Mattan har en absorberande uppsugningförmåga och sväljer massor av smuts. Den passar perfekt i bilen eller innanför dörren där hunden kan ligga och torka efter aktiviteten. 

Du hittar den här!

Nu finns mars Tuggbox redo för leverans. Anmäl dej under "Tugg o Gott" eller beställ direkt i webbshopen. 

Våren har visat sig på många ställen i vårt avlånga land. Med våren kommer värmen och det tycker de flesta är väldigt skönt. Men det blir också snabbt varmt i bilen om dörrarn är stängda. 

Vädringskorkar är en väldigt smart uppfinning som du enkelt krokar fast i låset på bakluckan eller bilens dörrar. Den trycker du krokens andra ända, mot själva stäckningslåset i luckan och låser sen bilen. Ingen kan öppna dörren utan att låsa upp och hunden får luft i sin bur. 

Vädningskrokarna säljs i ett smart 3-pack med krokar i tre olika längder. Allt för att passa årstid och användning. Du hittar dem här!

Säker betalning med

Tuggboxen är en nyhet där du enkelt anmäler dig för att sen få en betallänk till en beställning varje månad. Boxen är färdigpackad med ben, hundgodis och annat gott och det totala värdet på boxen är 260,- men du betalar bara 195,- Du väljer själv om du vill ha månadens box eller inte och du binder dej inte till något abonemang. 

Det går bra att byta ut varor som din hund inte vill ha eller kanske inte tål och det ersätts då med något annat för likvärdigt pris. 


Formuläret hittar du här!